Datorer & Kringutrustning

Det här är vår översikt av datorer, kringutrustning och datortillbehör. Välj en kategori nedanför för att se produkterna inom den kategorin. Vi har ett otroligt stort utbud av datorer och kringutrustning från många olika märken så som Apple, Dell, HP, Acer, Asus, IBM, Lenovo, Sony, Fujitsu Siemens, Intel, SanDisc, LG, GeForce och många fler. Vi listar och jämför pris på många olika datorer och tillbehör som bärbara datorer, kringutrustning, stationära datorer, datortillbehör, nätverksprodukter, grafikkort, moderkort, bildskärmar, webbkameror, datorkomponenter, minnen, router, möss, tangentbord och mycket mer. När du valt kategori så kan du begränsa resultatet ytterligare för att hitta produkterna som passar dig bäst. Vissa vill ha en större hårddisk på sina datorer, medan andra vill ha en dator som har en mindre skärm och är lättare att ta med sig. Eller varför inte köpa en helt rosa dator! Vad du än är ute efter så kan du börja med att söka hos oss, vi listar många utav de stora butikerna inom hemelektronik, datorer och kringutrustning. Jämför pris på datorer och datortillbehör från många olika webbutiker och hitta bra och billiga datorer online. Shoppa på nätet och spara pengar du också. När du hittar en produkt som du är intresserad av så klickar du på knappen "Till butik" och kommer då till webbutiken som säljer produkten.

Datorer & Servrar

Välkommen till Kelkoos kategori för datorer & servrar. Om du är ute efter en ny stationär eller bärbar dator har du hittat rätt, här hittar du också surfplattor. Här finns datorer för alla smaker, från de minsta och enklaste bärbara datorerna till avancerade servrar och barebone-datorer som du får bygga vidare på alldeles själv. Kanske är du ute efter ett komplement till din dator, då är surfplattan den perfekta produkten för dig. Liten och enkel att ha med sig och fungerar bra som komplement till din dator. Jämför datorer, servrar och surfplattor från flera kända tillverkare och hitta rätt produkt för just dig. Genom att använda dig av Kelkoo kan du dessutom hitta din dator eller surfplatta till ett mycket bra pris!

Grafik & Bild

Välkommen till Kelkoos kategori för Grafik & Bild. Här hittar du allt du kan tänkas behöva inom grafik & bild. Jämför priser på bildskärmar, oavsett om du är ute efter en LCD-skärm, Plasma-skärm, LED-skärm eller annat så hittar du det här. Upplev grafik & bild på bästa sätt med de bästa skrivarna och bästa skärmarna. Om du är osäker på vilken typ av produkt som är rätt för dig behöver du inte vara orolig, sortera mellan olika märken, typer och prisklasser för att hitta rätt. På Kelkoo har vi erkända tillverkare från välkända leverantörer. Det är enkelt och smidigt att handla på nätet, vi hjälper dig hitta rätt produkt till bästa pris.

Komponenter

Välkommen till Kelkoos kategori för komponenter. Det här är rätt kategori för dig som är ute efter att uppgradera din dator. Du kanske är i behov av en större hårddisk så du får plats med mer filmer eller bilder? Du kanske vill att din dator ska jobba snabbare och kunna hantera fler program samtidigt, då är det ett nytt RAM-minne som du ska kika efter. Det finns flera olika sätt att trimma sin dator på och här på Kelkoo hjälper vi dig på traven med dina val. Om du är osäker på vad som gäller för de olika komponenterna föreslår vi att du läser de tillhörande köpguiderna, de hjälper dig på vägen. Köp dina komponenter på nätet så ser du till att spara en slant. Lycka till!

Kontorsmaterial & Utrustning

Välkommen till Kelkoos kategori för Kontorsmaterial & Utrustning. Är du ute efter material till arbetsplatsen eller kanske till hemmakontoret? Då är det här kategorin för dig. Här hittar du kontorsmaterial och utrustning i mängder. Kanske är du i behov av ny kontorsstol? Här kan du bland annat välja bland kontorsstolar från flera olika butiker. Behöver du nya bläckpatroner? Inga problem, här hos Kelkoo hittar du bläckpatroner & toner till jättebra priser. Alla tillbehör du kan tänkas behöva till ditt kontror hittar du här. Ta hjälp av våra olika kategorier och menyer för att hitta rätt produkt. Det är väldigt enkelt att hitta det du behöver, att handla på nätet är dessutom bra för plånboken. Lycka till i jakten på utrustning för ditt kontor!