Vitvaror & Hushållsapparater

Hej och välkommen till våra kategorier för vitvaror och hushållsapparater. Här kan du söka och hitta vitvaror och hushållsapparater från många olika butiker. Jämför pris hos de olika webbutikerna och hitta billiga vitvaror och hushållsapparater online. Du har även möjlighet att jämföra olika funktioner på vitvaror och hushållsapparater, detta gör att det blir enklare om du är ute efter miljövänliga och energisnåla vitvaror eller hushållsapparater. Om du ska köpa nya vitvaror eller hushållsapparater så kan det vara värt att jämföra pris hos oss innan du handlar eftersom det ofta kan bli mycket billigare att handla vitvaror och hushållsapparater på nätet. Och dessutom så behöver du inte bära hem dina vitvaror själv och det är grymt skönt. Vi har vitvaror och hushållsapparater från många olika märken så som Bosch, Siemens, Whirlpool, Miele, Electrolux och många fler. När du hittar produkten som du är intresserad av så klickar du dig vidare till butiken som säljer produkten. Enkelt va? Så vad väntar du på? Dina nya vitvaror och hushållsapparater finns här nere vi vår kategori. God shoppinglycka och ta det kallt!

Kyl, frys & kombiskåp

Välj kategori för att kunna söka på produkter efter typ, märke och pris eller klicka runt direkt bland produkter och butiker. Cylinda, Electrolux och LG är bara några exempel på de stora tillverkare som du har möjlighet att välja bland.

Städ, tvätt & disk

Hushållsarbetet blir roligare om man har tillgång till nya, fräscha produkter. Här hittar du diskmaskiner, tvättmaskiner, torktumlare, dammsugare och strykjärn. Välj kategori eller genomför en allmän sökning inom samtliga. Specificera din sökning med märke och pris.

Spis & Ugn

Välkommen till Kelkoos kategori för Spis & Ugn. I vår kategori för Spis & Ugn hittar du mycket av det du behöver till ditt kök. Här har vi bland annat listat inbyggnadshällar, spisar, köksfläktar, mikrovågsugnar och liknande produkter. I vårt stora utbud av nätbutiker hittar du många av de absolut mest välkända tillverkarna av produkter som rör Spis & Ugn. Du hittar enkelt fram till en speciell typ av produkt genom att använda dig av våra filter inne i varje kategori. Där kan du enkelt sortera produkter utefter olika märken, material, typ och pris. Köp din Spis & Ugn via nätet och spara pengar!