Vanliga frågor

Nedan hittar du svaren på de vanligaste frågorna om Kelkoo – vi hoppas att de hjälper dig.


Är Kelkoo en butik?

Nej, vi är inte en butik. Vi är en prisjämförelsesajt för shopping och resor. Vi hjälper dig att hitta de bästa erbjudandena genom att jämföra priser hos olika butiker. Vi undersöker flera miljoner produkter och tusentals e-handlare så att du slipper.

När du har bestämt dig för att du vill köpa en produkt klickar du vidare till webbutikens sajt. Efter det steget sker all kontakt direkt med webbutiken. Stöter du på problem kontaktar du dem.


Undersöker Kelkoo alla webbutiker och resesajter?

Nej. Att effektivt jämföra priser från alla webbutiker skulle vara svårt. Istället arbetar vi med ett stort urval av webbutiker och resesajter. Om du är intresserad av en listad produkt och klickar vidare till webbutikens sajt betalar de oss en liten remittteringsavgift. Det finns ingen kostnad för dig som användare.

Om du kan hitta ett bättre pris någon annanstans vill vi gärna veta det. Vi letar hela tiden efter nya webbutiker och resesajter att lista på Kelkoo, och hittar vi en leverantör med bättre erbjudanden än de som finnspå vår sajt kontaktar vi dem och försöker inkludera dem på Kelkoo.


Vad gör Kelkoo om jag får problem med en webbutik eller resesajt som är listad på sajten?

Vi har många års erfarenhet av att hantera e-handlare och håller alltid ett öga på feedback från våra användare. Får vi in klagomål på en e-handlare undersöker vi om vi ska fortsätta att lista dem eller inte. Om det behövs tar vi bort sajter medan de reder ut sina problem. Om du har ett klagomål kan du rapportera det till vår kundtjänstavdelning.

Vänligen observera att Kelkoo inte kan träda in i eventuella diskussioner mellan dig och en e-handlare om produkter som du har handlat från dem.


Hur ofta uppdateras priserna?

Priserna på vår sajt uppdateras upp till 4 gånger per dygn för att säkra att du alltid får de bästa erbjudandena. Webbutikerna och resesajterna som vi listar förbinder sig att förse oss med korrekt och aktuell information, inklusive pris, kring produkterna de säljer. De måste uppdatera informationen om den är felaktig, och det är mycket ovanligt att priset på en produkt som visas på Kelkoo skiljer sig från priset på webbutikens sajt. Om du upptäcker en avvikelse, vänligen informera oss eftersom vi endast vill lista e-handlare som håller sina löften.


Vad är inkluderat i det visade priset?

E-handlare på vår sajt måste visa produktpriset and leveransavgiften separat. De visade priserna inkluderar eventuella skatter och övriga avgifter.


Hur tjänar Kelkoo pengar?

När du ser en produkt du är intresserad av och klickar vidare till en webbutik eller resesajt betalar e-handlaren en liten remitteringsavgift till oss. Med pengarna vi tjänar på dessa remitteringsavgifter investerar vi regelbundet i våra webbsajter för att skapa bättre service för våra användare.


Vad betyder namnet Kelkoo?

“Kelkoo” är en ordlek med de franska uttrycken ”Quel coup” som betyder ”Vilket fynd” och ”Quel coût?” som betyder ”Till vilket pris?”. Varumärket Kelkoo används på alla våra marknader. Huvudkontoret är baserat i London.

Börja shoppa!

Börja hitta erbjudanden på Kelkoo