Billebro

Hemsida: http://www.billebro.se

Välkommen till Billebro produktöversikt. Kelkoo är i ständig jakt efter säljare för att hjälpa dig att finna och jämföra de bästa erbjudanden du kan hitta på nätet. Kort sagt, vi vill hjälpa dig att enkelt hitta butiker, som Billebro, du kan lita på utan att du skall få huvudbry av all efterforskning själv i molnet med sökmotorer. Innan du köper kan du här läsa andra köpares recensioner av Billebro och se hur deras köpupplevelse sett ut. Här hittar du även kontaktinformation, som adress, e-post eller telefonnummer till Billebro samt även fraktalternativ och annan nyttig information för e-handel.

Köpupplevelse
3.5
Kundvård
3.5
Snabb leverans
3.5
Tillgänglighet
3.5

Recensioner om Billebro

Genomsnittsbetyg: 3.5 av 5, baserat på 6 recensioner.

66% av användarna rekommenderar denna butik

Om att skriva recensioner

Musikfreak skrev en recension för 4 år sedan

Helhetsbetyg: 1

Vad!!? det verkar bara vara folk på Kelkoo som gillar denna firma? Min erfarenhet av denna är tvärtom mycket dålig. Okunniga, näsvisa och oseriösa! Vill ni ha exempel, kontakta ARN eller titta på svartalistan i Råd o Rön. Läs på andra forum...innan ni handlar. Det står på hemsidan att firman har funnits i 30 år..inte enligt bolagsregistret! Det står 30 dagars returätt på hemsidan, men tydligen tycker firman att de har tolkningsrätten av vad det betyder...alltså inte pengarna tillbaka, trots fel vara, trots ingen ersättningsvara osv. Rörigt i butiken, ingen kunskap och bara massa tomt prat. Lita inte på vad de säger, det gäller inte nästa gång. Tokdåliga och oseriösa! Aldrig mer...

Köpupplevelse 1
Tillgänglighet 1
Snabb leverans 1
Kundvård 1

Andreas Ström skrev en recension för 5 år sedan

Helhetsbetyg: 5 Användaren rekommenderar denna butik

Efter många år i branchen så måste jag säga att Billebro fått tilljust presic det som jag som kund vill ha! Tack för mitt "hemmadisco", alla grannar är också glada!

Köpupplevelse 5
Tillgänglighet 5
Snabb leverans 5
Kundvård 5

Arman Persiano skrev en recension för 5 år sedan

Helhetsbetyg: 5 Användaren rekommenderar denna butik

Jag har handlat en HELDEL produkter av billebro och jag kan säga att de har varit utmärkta på KUNDSERVICE!!!! Här får du verkligen hjälp och de kan sin sak. Bra produkter men framförallt kundservice! Det tycker jag är jättevikigt när man ska lägga ut en heldel för PA utrustning. Jag har haft mest kontakt med Chris och Simon och båda har hjälp mig mer ÄN VÄL!!! rekommenderar verkligen Billebro! Ska ni köpa nåt inom musik så ring billebro först.

Köpupplevelse 5
Tillgänglighet 5
Snabb leverans 5
Kundvård 5

jimmy roos skrev en recension för 5 år sedan

Helhetsbetyg: 5 Användaren rekommenderar denna butik

Jag och min vän var inne på billebro för att skaffa oss ett bra och prisvärt CD case och till sist så blev vi rekommenderad ett case med en mixer från kam 5+1 kanals USB mixer KAM KPM1750 med usb utgångar och cd spelare från US Blaster 7309. vi har lekt och spelat med den 4 gånger på nattklubbar och vi är riktigt nöjda med den. Den är både snabb och enkel kan jämföras lite lätt med pioneers 1000 spelare i både snabbhet och funktioner dock inte 100% likvärdiga men med tanke på priset för us blaster cd så kan jag säga till 80% likvärdiga. Gå in på www.billebro.se och sök på CD mixer/ paket så hittar ni mer info och bilder. Våga testa okända märken JÄTTARNA är inte alltid bäst.

Köpupplevelse 4
Tillgänglighet 5
Snabb leverans 5
Kundvård 3

David Azadkhoei skrev en recension för 5 år sedan

Helhetsbetyg: 5 Användaren rekommenderar denna butik

Tack Billebro för ett smidigt och proffsigt kund bemötande.

Köpupplevelse 5
Tillgänglighet 5
Snabb leverans 5
Kundvård 5

En Kelkoo användare skrev en recension för 5 år sedan

Helhetsbetyg: 1

Billebro Eventure AB är enligt mig ett bluff företag. Som helt saknar servisminde i mot kunden. De är: ► OSERIÖSA ► OTREVLIGA ► OANSVARIGA Med andra ord så saknar det totalt intresse för att lösa problem. Det värkar som om de försöker lura så många som möjligt och sedan vem vet.. begära konkurs? Handlade en vara som sedan visade sig vara skadad/defekt, var på jag returnera varan med begäran att få tillbaka mina pengar. Nu var det nästan ett år sedan!! Men inga pengarna har jag sätt röken av! Har varit i kontakt med dem ett flertal tillfällen (under nästan ett år). Det är helt både otrevliga och ointresserade på att lösa detta. Så efter alla mejl och telefonsamtal med en massa tomma ord.. är ingen ersättning åter gärdat!!! HANDLA INTE AV DEM!!!!!!

Köpupplevelse 1
Tillgänglighet 1
Snabb leverans 1
Kundvård 1

Svar från Billebro

07/09/2011

Hej och tack för din kommentar. Det är tråkigt att du uppleva Billebro på detta sätt och jag skulle vilja gärna veta mer om vad du har exakt haft för problem. Att skriver en sådant inlägg som "annonym" är lite irriterande från vårt sida för att vi skulle vilja gärna tar reda på vad vi kan göra för att vända dina åsikter om oss. Under de senaste 2 år har Billebro ökat med försäljning & kunder och vissa rutiner har helt enkelt inte hängt med och detta ligger vi 100% fokus på nu. Jag vill att du gärna som sagt tar kontakt med mig för att vi kan diskutera vidare.

Billebro's produkter på Kelkoo

Butiksinformation

Betalmetoder och frakt

Kortbetalning med
Mastercard, Visa
Övriga betalmetoder
Faktura

Kundtjänst

E-post
info@billebro.se
Telefon
08-6400300