Antivirusprogram

Välkommen till Kelkoos kategori för antivirusprogram. Att hålla sin dator fri från virus är väldigt viktigt. Virus kan lätt skada din dator och det är ofta väldigt svårt att veta varifrån virus kommer och hur du ska göra för att bli av med dem. Genom att köpa ett antivirusprogram tar ... Visa mer

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter som matchade din sökning på “” “”. Här är dock några relevanta resultat baserat på din sökning.

windows antivirusprogram

Visa alla erbjudanden

antivirusprogram mac

Visa alla erbjudanden

norton antivirusprogram

Visa alla erbjudanden

Köpguide för Antivirusprogram

Vill du bli fri från virus?

En dator är ofta en ganska dyr och kär ägodel, därför är det helt naturligt att hitta det bästa antivirusprogrammet för att skydda den.  Det gör du helt rätt i att göra! Då Internet är en allmän plats för alla att ta del av, förekommer det väldigt mycket olika typer av hemsidor med olika innehåll. Det är inte alltid lätt att veta vilka internetsidor man kan lita på och vilka olika program man kan ladda ner. För att slippa ta en risk och kunna använda Internet till maximum bör du ha ett aktivt och aktuellt antivirusprogram. Antivirusprogram är ett program som aktivt eller på begäran söker efter och reparerar defekta filer som av okänd anledning har hamnat på datorns hårddisk. Utan ett antivirusprogram är det svårt att upptäcka virus som tagit sig in i din dator då de inte är synliga eller särskilt enkla att hitta.

Som ägare till en PC eller Mac vet du som sagt inte vad din dator blir utsatt för varje gång du öppnar en okänd hemsida eller vid nerladdning. Detta bör inte skrämma dig utan motivera dig att skydda datorn mot alal typer av hemskheter där ute. Med ett antivirusprogram ökar du säkerheten och även livslängden på din dator. Hur många gånger har du inte behövt formatera om din dator på grund av att filerna i dator blivit infekterade av virus och förstört flera områden på hårddisken?  Du kan slippa allt detta så länge du gör ett aktivt åtagande med ett antivirusprogram.

Har du redan ett antivirusprogram?

Antivirusprogram som skapades för några år sedan har inte riktigt varit enkla att handskas med. Dessa antivirusprogram märktes väldigt lätt av när datorn var igång och hade en tendens att störa och försämra datorns hastighet då de tar en väldigt stor plats på datorns hårddisk.  Detta är en åtgärd som tagits hand om, då säkerhetsföretagen har arbetat hårt för att optimera sina program. Aktuella och nya antivirusprogram ska i dagsläget inte störa och skall arbeta tyst i bakgrunden. Så ifall du är en av dem som har tappat hoppet för antivirusprogram då din gamla har mer varit i vägen än hjälpt dig bör du förmodligen bara uppdatera dig med ett nytt.

Plattform & utvecklare

Beroende på vilken plattform du jobbar med finns det olika antivirusprogram framtagna för att matcha just din dator. Som datoranvändare är du säkert redan medveten om vilken plattform din dator har, och det gör jobbet lättare för dig, för då är det bara att med hjälp av vårt filter och klicka i den rätta plattformen. Då får du fram en lista med alla kompatibla antivirusprogram som går att använda på just din dator. Beroende på plattform får du fram olika utvecklare som Symantec, Microsoft, Mcafee och mycket fler som är anpassade till just din dator. Dessa utvecklare har i sin tur olika programnamn som du kan välja bland beroende på vilken typ av antivirusprogram du vill ha.