374 resultat Filter

Betalning

Betalningsmetod
Klarna, Visa, MasterCard, Swish, Maestro, JSB

Leverans

Leveransmetod
DB Schenker ombud, DB Schenker – Leverans till Företag, Hemleverans – Dachser
Fri frakt
Nej
Leveranstid
2 - 4 vardagar

Butiksinformation

Namn
Nimara.se
Beskrivning
Nimara.se är en webbutik som säljer kvalitetsmöbler till låga priser.
Vi har ett brett urval av möbler till vardagsrum och matrum. Vi strävar efter att ge våra kunder en exemplarisk köpupplevelse och ge Sveriges bästa kundservice. Därför lägger vi stor vikt på snabba leveranser, personlig kundtjänst och förstklassiga leveransalternativ när dina möbler ska fraktas hem till dig.

Leverans
Leverans till ombud: (Pris 99 kr)
Vis du välja ett DB Schenker ombud som leveransställe, har du möjlighet för at välja den som är närmast dit hem. Du vill få en SMS/Mejl, när din leverans är klar till avhämtning hos det ombud du har vald.

DB Schenker – Leverans till Företag (Pris 199 kr)
Vis du beställer från ett förtag, kan du välja leverans till företagets adress i tidsrummet 08:00 till 17:00. Du vill få en Mejl/sms när leverans är på väg. Vis där ingen är på adressen. Vill DB Schenker kontakta din för nytt leveransdatum.

Hemleverans – Dachser. (Pris 395 kr) Vis du välja hemleverans med Dachser, vill din leverans komma hem till dig. innan leveransen vill du mottag en SMS på vilken datum och tid dem kommer, som du skal godkänna. Vis datumen inte passar dig, kan du få andra möjliga datum.
Hemleverans sker alltid vid första dörren på gatuplan
Hostname: dc1-fe-kelkoo9-04 Version: 2.2.112